miercuri, 24 iulie 2019

CONCURS NATIONAL DE HAIKU ( în memoria lui Dumitru Radu) -- ediția I 2019



CONDIȚII DE PARTICIPARE

1.Tema concursului: PRISPA CU GREIERI (--greieri--)


2.Se va trimite 1  singur haiku la temă;

3.Poemul expediat trebuie să fie original, să nu fie plagiat, să nu fi fost publicat niciodată nicăieri (nici pe hârtie, nici pe vreun site/ blog, pagină personală de Facebook), să nu fi fost trimis la vreun alt concurs, dar nici să fi fost premiat pe undeva (în România sau în străinătate).

4.Poemul va fi trimis în intervalul 24-31 iulie 2019.

5.Adresa de expediere: 
La subiect scrieți Concurs de haiku Dumitru Radu


6.Poemele vor fi jurizate de autori cunoscuți de haiku din România. Numele juraților vor fi făcute publice după afișarea rezultatelor ( nu mai târziu de ultima decadă a lunii august 2019).

7.Se dorește ca premianții concursului să fie recompensați și financiar, de aceea ne-am bucura să primim donații/ sponsorizări, oricât de mici, și din partea dumneavoastră. Pentru detalii, trimiteți un email la adresa

felixlara4@yahoo.fr

Spor și inspirație!


4 comentarii:

  1. Inițiativa este groyavă, păcat că nu ne/am gândit până acum el fiind și membru SHC și inovator cu sonohaiku, un exercițiu de mare clasă publicat cu vreo trei ani în urmă în Albatros
    Felicitări inițiatorului sau inițiatorilor

    RăspundețiȘtergere
  2. Ajut cu mare drag! Doar să îmi spui sub ce formă aş putea să o fac! Felicitări pentru iniţiativă!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitări pentru organizarea acestui concurs național de haiku. Haikuul este din ce în ce mai răspândit în țara noastră. Avem autori de haiku (haijini) foarte talentați, cunoscuți în țară și peste hotare. Este bine să ne amintem de cei ce nu mai sunt printre noi și le rămânem recunoscători pentru tot ceea ce au scris și a rămas moștenire, ca un stimulent pentru generațiile următoare!

    RăspundețiȘtergere